TaPas for Taste Day T4-TD

T-TD

Individuen, teams, organisaties, bedrijven of scholen kunnen een ganse dag werken rond thema’s als energie, talent, interne communicatie en/of verandering dankzij een op maat ontwikkeld TaPasCity programma.

Deze TaPas experience overstijgt met andere woorden ruimschoots de klassieke ‘teambuildingsdagen’
Dit programma wordt uitgerold tijdens een Tapas-Taste-Day.

Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er een team van TaPas facilitatoren samengesteld die heel wat elementen van het TaPas gedachtengoed aanbieden. Hierop kan nadien verder gebouwd worden in een individuele coaching of teamcoaching.

Elk programma garandeert dat de deelnemers een aangename dag beleven vol interactieve, intensieve, kortdurende sessies/oefeningen en feedback momenten die achteraf ook op de werkvloer nuttig en meteen inzetbaar zijn.Voor bedrijven en organisaties kan dit gaan van het volledig inrichten en uitrollen van een ‘Company day’ voor een ganse organisatie of een departement, waarbij teamactiviteiten, teamleerprocessen, motivatoren, plezier en culinaire verfijndheid dé ingrediënten vormen om het talentenpotentieel van uw organisatie in 1 dag in beeld te krijgen.

Een exclusief kader is daarbij een gewaarborgde meerwaarde.Voor teams die dat graag in een exclusief kader willen organiseren
Voor teams en/of individuen organiseert TaPasCity ook twee- of meerdaagse leertrajecten waarbij we stilstaan bij of op zoek gaan naar het (onderbenut) talentpotentieel.

We onderzoeken ook wat het voor de deelnemers kan betekenen voor hun persoonlijke groei als mens en/of professional als ze dat ‘nieuwe’ potentieel zouden integreren in hun dagelijkse activiteiten.

Voor teams die dat graag in een exclusief kader willen organiseren, hebben we locaties in België, Noord-Nederland en Zuid-Frankrijk ter beschikking.


Voor onderwijsorganisaties zoals lagere en middelbare scholen, hogescholen en universiteiten verzorgen wij studiedagen omtrent het concreet implementeren van talentgericht onderwijs vanuit het TaPas gedachtengoed. Daarnaast ontwikkelde TaPasCity ook een leerlingenspel ‘TaPas meets you’ dat kan gespeeld worden met 120 tot 160 leerlingen tegelijkertijd.

Tijdens dit spel komen leerlingen in aanraking met alle mogelijke talenten en kunnen ze zo op een speelse (en tegelijk educatieve) manier hun eigen talentenpalet ontdekken. Ze leren zichzelf beter kennen doordat ze ook inzicht krijgen in wat hen energie geeft en wat hen trots maakt.


evenementen

  • Geen evenementen